Tuinrenovatie

Tuinrenovatie in Den Haag : Terras met vuurtafel

Tuinrenovatie

Renovatie van tuinen is zo mogelijk nog uitdagender dan de aanleg van een totaal nieuwe
tuin. Zowel in de ontwerp als de uitvoeringsfase moet erbij een tuinrenovatie rekening gehouden worden met de waardevolle elementen die al aanwezig zijn. Hiervoor is veel vakmanschap een vereiste.

Ons werkgebied strekt zich uit over de regio’s Rijswijk, Delft, Westland, Den Haag en Midden-Delfland.

Advies & Service

Wanneer u uw tuin wenst aan te passen naar uw huidige gezinssamenstelling en behoeftes kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Marco Weber of Cock Diemel komt graag bij u langs om de situatie op te nemen en uw eisen en wensen te bespreken. Aan de hand van onder meer de vier voorwaarde van tuingeluk zullen wij hier onze visie op geven.

Een tuinrenovatie plan met de elementen en sfeer die u in de tuin terug wilt zien is het uiteindelijke doel van dit gesprek. In dit plan is een ontwerp tekening opgenomen en een uitgebreide werkomschrijving.

Mogelijkheden

Tuin renovatie kent vele mogelijkheden. Het kan gaan om een hoek in de tuin die u wilt aanpassen of om de bestrating in de tuin die verouderd is en vervangen dient te worden. Een complete remake van de tuin waarbij er een totaal nieuw beeld gecreëerd wordt behoort uiteraard ook tot de mogelijk heden. Hierbij kunnen wensen als een veranda, jacuzzi, tuinhuis en vijver maar ook fruit en groente tuinen worden ingepast.

Bekijk eerdere projecten: