Partners

Zorgeloosbuitenleven

Zorgeloosbuitenleven is een samenwerking van hoveniers, stratenmakers en tuinontwerpers door heel Nederland. Elke hovenier, stratenmaker en tuinontwerper heeft een exclusieve postcode regio, waarin hij/zij partner is.
Op Zorgeloosbuitenleven vindt u projecten van tuinen die zijn aangelegd door de aangesloten bedrijven, een tuinwinkel met allerlei producten en tuinprofessionals waar u een vrijblijvende offerte aanvraag kunt doen.

Zorgeloosbuitenleven

VHG

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. VHG bestaat uit domeinen, regio’s, een ledenraad, het bestuur en een verenigingsbureau.

vhg

Tuingeluk

Tuingeluk is een initiatief van De Tuinen van Appeltern en het netwerk van Dutch Quality Gardens. Echter breidt het draagvlak zich dagelijks uit naar andere hoveniers, ontwerpers, kwekers, tuincentra, fabrikanten en vele, bij de buitenomgeving betrokken, (maatschappelijke) organisaties.

Tuingeluk

 Millboard

Voor iedere buitenruimte een perfect passende oplossing. Kunststof planken die er uitzien en voelen als echt hout, maar niet de nadelen hiervan kennen en dus wél jarenlang meegaan. Als vloer, schutting of welke andere toepassing dan ook, met Millboard van AlterWood maakt u het waar!

Millboard