Diemelgroenvoorzieningen Partners

VHG branche vereniging

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. VHG bestaat uit domeinen, regio’s, een ledenraad, het bestuur en een verenigingsbureau.

vhg

Tuingeluk Tuinen van Appeltern

Tuingeluk is een initiatief van De Tuinen van Appeltern en het netwerk van Dutch Quality Gardens. Echter breidt het draagvlak zich dagelijks uit naar andere hoveniers, ontwerpers, kwekers, tuincentra, fabrikanten en vele, bij de buitenomgeving betrokken, (maatschappelijke) organisaties.

Tuingeluk

Millboard kunstof planken

Voor iedere buitenruimte een perfect passende oplossing. Kunststof planken die er uitzien en voelen als echt hout, maar niet de nadelen hiervan kennen en dus wél jarenlang meegaan. Als vloer, schutting of welke andere toepassing dan ook, met Millboard van AlterWood maakt u het waar!

Millboard

Zinco groendaken

Zinco, partner voor onderhoudsvriendelijke sedumdaken, eventueel in combinatie met zonnepanelen, tot complete dakparken met bomen, struiken, vijvers en looppaden.
Ook voor verharding op het dak kun je terecht, zowel voor eenvoudige loopverharding als voor een parkeergarage, waarbij zwaar vrachtverkeer het dak moet kunnen berijden.

Zinco

Luxcom vijvers

Luxcom produceert hoogwaardige producten vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De tuinmuren, en andere producten zijn geschikt voor buitengebruik. Het composiet met vaak polyester als drager, is licht van gewicht, sterk, onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersinvloeden. Met de door Luxcom ontwikkelde productietechniek is maatwerk de standaard en dus mogelijk om elk product aan te passen naar eisen en wensen van de klant.

Luxcom

Bonfeu tuinhaarden

Het merk BonFeu staat voor een herkenbaar design tuinhaarden, een doordacht ontwerp en hoogwaardige kwaliteit. Wij stellen steeds alles in het werk om haarden te ontwikkelen die prettig zijn in gebruik en bovendien geschikt zijn om heerlijk te kunnen buitenkoken.

Bonfeu

Kilian regenzuilen

Kilian Water ontwerpt en realiseert sinds 1997 helofytenfilters, hemelwatersystemen en infiltratievoorzieningen. Daarnaast zijn zij producent van de Regenzuil en de Itza, het topsegment qua design regentonnen in Nederland. Hun werk is het leveren van situatie specifieke oplossingen voor duurzame watersystemen, of het nu om afvalwater hergebruik, hemelwater benutting of hemelwater infiltratie gaat.

Kilian

Burlight tuinverlichting

De opdrachtgevers van Burlight zijn elektrotechnische installateurs, hoveniers, architecten, tuinontwerpers en landschapsarchitecten. Een ding hebben de opdrachtgevers gemeen; ze zijn op zoek naar een betrouwbare, betrokken partner en goede producten om hun wensen op gebied van binnenverlichting en buitenverlichting in te vullen.
Burlight’s expertise zit met name in het verlichten van luxe woningbouw, winkels, bedrijfspanden, tuinen en parken.

Burlight

Greenwall groene geluidsschermen

Greenwall is een uniek concept om efficiënt en effectief een natuurlijke geluidsscherm te creeëren.
Speciaal voor de gemeentelijke en provinciale overheden, projectontwikkelaars en aannemers heeft Greenwall groene geluidsschermen ontwikkeld. Ze zijn snel en eenvoudig te plaatsen en zorgen voor een direct resultaat!

De schermen zijn de keuze van menig opdrachtgever vanwege de duurzaamheid, geluidsabsorptie en ontwerp (vorm, afmetingen en keuze van begroeiïng) is dit scherm de keuze van menig opdrachtgever.

Greenwall

Huisje Boompje Beter

Het klimaat verandert. Het weer wordt minder stabiel. Soms gaat het hard regenen en dan is het weer lang droog. Het stedelijk watersysteem is hier niet op ingericht. Heftige regenbuien leiden tot wateroverlast. Een groene tuin is ook goed voor meer natuur in de stad, voor vogels en vlinders.

Huis Boompje Beter