TRI Groei in Groen

TRI Groei in Groen

Diemelgroenvoorzieningen is partner van TRI Groei in Groen in de regio Westland, Delft en Den Haag. In dit gebied verzorgen wij onder andere in de plaatsen Pijnacker, Nootdorp, Wateringen, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster en, Schipluiden de aanvragen voor alle tuinwerkzaamheden.

TRI VOOR BEDRIJVEN
TRI groei in groen is dé organisatie die jongeren en zij-instromers enthousiasmeert voor het groene vakgebied. Zij zijn een samenwerkingsverband van 250 deelnemende bedrijven uit heel Nederland. Als stichting werken zij intensief samen met scholen en het bedrijfsleven om er voor te zorgen dat de groene sector ook in de toekomst genoeg aanwas heeft van goed opgeleide hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers.

Samen met de deelnemende TRI bedrijven bepalen zij de koers voor de toekomst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de leerlingen met de gewenste competenties het vakgebied instromen om zo te voldoen aan de vraag uit het bedrijfsleven.

Binnen hun trajecten hebben zij leerlingen die BBL-opleidingen of de BOL-variant volgen. Afhankelijk van de opleidingsvariant kan een leerling voor een BOL-stage ingezet worden of voor een BBL-werkplek. De leerlingen volgen de opleiding op een reguliere groene school en komen bij TRI in dienst. Omdat zij de deelnemende bedrijven goed kennen, hebben zij uitstekend zicht op welke leerling waar past. Zo zorgen zij voor een veelbelovende match tussen bedrijf en leerling. En zijn zij als groenplatform de verbindende factor tussen bedrijf, school en leerling. Voor nu en in de toekomst.

www.trigroeiingroen.nl