Dooikorrels bestellen

Dooiprotocol van SCP Dooikorrels

MET RESPECT VOOR HET MILIEU EN 100% VEILIG VOOR ALLE MATERIALEN
HÉT GROENE ALTERNATIEF VOOR STROOIZOUT

Om het ontstaan van gladde oppervlakken te vóórkomen, moeten vóór de sneeuwval of ijsvorming intreedt, de betreffende oppervlakken met SCP Dooikorrels bestrooid worden.
Wanneer de temperaturen verder onder nul komen en strooizout geen enkele werking meer heeft werkt SCP Dooikorrels door tot een temperatuur van -50 graden Celsius. Op het moment dat SCP Dooikorrels in contact komen met sneeuw/ijs ontstaat er direct een exo-energetische reactie, dit is een contact reactie waarbij energie vrijkomt.
Om het exo-energetische proces goed te laten functioneren is traffic* over het bestrooide sneeuw/ijs oppervlak een vereiste, hoe meer traffic des te beter en sneller het dooiproces. Het afkomstige smeltwater kan >48 uur niet meer bevriezen.
Als men na het strooien met een natte straat de nacht in gaat is er ongeacht de temperatuur de volgende dag geen gladheid.
Door deze langdurig preventieve werking strooit men in frequentie aanzienlijk minder dan met strooizout.
Hierdoor een substantiële personele urenvermindering in gladheidbestrijding per m2 / per 48 uur.

*Geen of nauwelijks beweging over het sneeuw/ijsoppervlak resulteert slechts in het perforeren van de sneeuw/ijslaag en wordt niet volledig tot smelten gebracht

Bestellen en prijzen dooikorrels 2021

Diemel Groenvoorzieningen is het verkooppunt voor dooikorrels, voor grote hoeveelheden prijs op aanvraag. Volle pallets worden franco geleverd.

Bestellen

Bellen: 0174-298208
E-mail: info@diemelgroenvoorzieningen.nl
Contactformulier

Prijs

..incl btwex btw
Emmer 10 ltr22,95 18,96
ZAK 25 KG 46,0838,08

Prijzen gelden voor afhalen aan de:
Veenakkerweg 13
2635 NC Den Hoorn (Z-H)